Deloitte is using Payroll and HR Outsourcing Services and Software
								in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Siemens is using Payroll and HR Outsourcing Services and Software
								in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Raifeissen Bank is using Payroll and HR Outsourcing Services and 
						Software in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Volvo is using Payroll and HR Outsourcing Services and Software
								in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Banca Transilvania is using Payroll and HR Outsourcing Services 
							and Software in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

JTI is using Payroll and HR Outsourcing Services and Software in 
							Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Michelin is using Payroll and HR Outsourcing Services and 
								Software in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Banca Romaneasca is using Payroll and HR Outsourcing Services
								and Software in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Provident is using Payroll and HR Outsourcing Services and 
								Software in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

TIAB is using Payroll and HR Outsourcing Services and Software 
								in Romania and it is one of UCMS Group Romania's customers

Connect Group is one of the leading service providers regarding cable - , PCB, and module assembly

Testimoniale

Companii multinationale si globale, reprezentand diverse industrii, utilizeaza in prezent serviciile UCMS Group Romania.

Deloitte

Deloitte este cea mai mare organizatie de servicii profesionale din lume, furnizand audit, servicii fiscale, consultanta, servicii de evaluare a riscului si consultanta financiara in peste 150 de tari.

„Ca reprezentant al companiei Deloitte, îmi face placere sa recomand firma UCMS Group Romania, cu care am avem un parteneriat solid inca din anul 2004.

Este vorba despre achizitionarea, implementarea, asistenta tehnica si intretinerea programului de calculare si gestionare a salariilor UCMS PAY. In acest sens, colaborarea cu compania UCMS Group Romania s-a desfasurat pe urmatoarele coordonate:

  • Suport scris si telefonic permanent;
  • Note informative cu modificarile legislative primite in timp util;
  • Aplicatia de payroll permanent imbunatatita.

Apreciez atitudinea profesionista si deschiderea consultantilor din echipa de suport.“

Sorina MardareDirector BPO, Deloitte Romania

Siemens

Siemens AG este un conglomerat de inginerie german, cel mai mare de acest fel din Europa.

„Intr-un mediu dinamic, echipa UCMS Group Romania s-a adaptat din mers si a rezolvat cu succes toate cererile noastre.  Instrumentele software sunt o modalitate eficienta de gestionare a capitatului uman din companiile din cadrul grupului Siemens. In cei peste 11 ani de cand lucram cu UCMS Group Romania, aplicatiile si suportul lor au devenit o extensie valoroasa a propriului nostru departament de resurse umane.“

Monica IstrateHead of HR Romania, Siemens

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank face parte din grupul austriac Raiffeisen Zentralbank, oferind o gama completa de produse si servicii bancare.

„Solutia UCMS PAY se remarca prin diversitate si adaptabilitatea la cerinte complexe. Aplicatia ofera avantajul utilizarii tuturor instrumentelor necesare calculului salarial si administrarii de personal, prezentand flexibilitate. Recomandam cu incredere pentru toti cei care isi doresc independenta in exploatarea unui soft de calcul salarial ce se poate adapta celor mai inalte exigente.“

Beatrice IonitaManager Departament Salarizare, Administrare Personal si Relatii cu Sindicatul, Raiffeisen Bank

Volvo

Volvo este unul dintre cei mai mari producatori de masini din lume. Sunt binecunoscuti pentru accentul pus pe siguranta.

„Aplicatia de salarizare UCMS PAY ne ajuta sa procesam salariile cu precizie si rapiditate. Echipa UCMS Group Romania este receptiva la modificarea modulelor pentru a se plia pe cerintele noastre si actualizeaza in timp util modificarile legislative.

Recomandam aplicatia oricaror companii care cauta o solutie stabila, flexibila si usor de folosit. Apreciem calitatea serviciilor si profesionalismul echipei de suport.“

Irina BusuioceanuHR Manager, Volvo Romania

Banca Transilvania

Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti. BT este cea mai mare institutie bancara cu capital majoritar romanesc.

„Colaborarea Bancii Transilvania cu UCMS Group Romania (Work Solutions) dureaza de aproape cinci ani, perioada pe parcusul careia parteneriatul nostru s-a extins si s-a consolidat. Aceasta consolidare se datoreaza standardelor ridicate a serviciilor livrate de UCMS Group Romania, disponibilitatii si feedback-ului rapid la solicitari multiple si complexe, asa cum sunt cele ale organizatiei noastre, organizatie cu numar mare de salariati si cu raspandire geografica nationala. Apreciem profesionalismul si competenta colaboratorilor nostri, dar si atitudinea flexibila si disponibilitatea pentru rezolvarea prompta si completa a cerintelor noastre.“

Nevenca DocaDirector Executiv Resurse Umane,  Banca Transilvania

Konica Minolta

Konica Minolta este o companie japoneza si furnizor de top pe piata produselor pentru prelucrarea imaginii.

„Dupa mai mult de 12 ani de utilizare a solutiei UCMS PAY, pot spune ca aplicatia raspunde in totalitate cerintelor noastre in ceea ce priveste functionalitatile, fiabilitatea sistemului si corectitudinea datelor. Aplicatia a fost configurata pentru a acoperi toate elementele procesului nostru de calcul salarial si, in acelasi timp, ne ofera toate rapoartele necesare la nivel intern si in relatie cu institutiile statului.

Din colaborarea cu UCMS Group Romania, am castigat un partener de incredere care ne sustine permanent atat in ceea ce priveste aspectele tehnice ale aplicatiei, cat si pe parte de consultanta legislativa si de business.”

Maria Gavrilescu Contabil Sef, Konica Minolta

JTI

JTI – Japan Tobacco International este compania internationala de tutun detinuta de Japan Tobacco, al treilea jucator ca marime al industriei.

„Firma noastra foloseste aplicatia UCMS PAY de la UCMS Group Romania din anul 2002 si in toata aceasta perioada am fost foarte multumiti de alegerea facuta. Aplicatia ne ofera toate mijloacele necesare pentru calculul salariilor si generarea declaratiilor lunare si permite generarea cu usurinta de rapoarte complexe, fara sa necesite cunostinte tehnice avansate.UCMS Group Romania a raspuns de fiecare data cu promptitudine solicitarilor noastre de dezvoltare a unor cerinte specifice.

Apreciem in mod deosebit si faptul ca toate configurarile impuse de modificarile legislative sunt intotdeauna oferite in timp util si pot fi implementate fara dificultate.“

Anca CiutureanuPayroll & Personnel Administration Manager, JTI Romania

Michelin

Michelin este unul dintre cei doi mari producatori de anvelope pe plan global.

„Michelin Romania a inceput colaborarea cu UCMS Group Romania in 2002, cand societatea noastra dorea schimbarea aplicatiei de calcul salarii. Dintre toate ofertele primite am ales sa lucram cu UCMS Group Romania pentru ca aplicatia realiza efectuarea corecta a calculului de salarii in toate scenariile descrise de noi si pentru usurinta realizarii rapoartelor.

Colaborarea noastra continua si astazi deoarece lucram cu o echipa foarte bine pregatita care ofera, cu promptitudine, solutii software si servicii de consultanta de inalta calitate.“

Argentina DurleaService Personnel, Michelin Romania

Banca Romaneasca

Banca Romaneasca este membra a Grupului National Bank of Greece care detine 88.7% din capitalul social.

„Cooperarea cu UCMS Group Romania este una de lunga durata bazata pe incredere si profesionalism.  Prin externalizarea procesului de salarizare, UCMS Group Romania a preluat activitatea de calcul salarial, inclusiv responsabilitatea calitatii si conformitatii legislative a acesteia. Totodata,  aplicatia software ne-a ajutat in eficientizarea activitatii departamentului de resurse umane.“

Marius RaduCoordonator Colectiv, Divizia Resurse Umane, Banca Romaneasca

Ringier

Grupul elvetian Ringier este una din cele mai mari companii internationale de media, publicand peste 100 de titluri in 11 tari.

„Colaboram cu UCMS Group Romania inca din anul 1999, cand am achizitionat solutia software de salarizare UCMS PAY. Am castigat un partener de incredere, care ne-a fost mereu alaturi in momentele dificile si ne-a ajutat sa facem fata mai usor provocarilor legislative. Ulterior, in anul 2008, am implementat si modulele de administrare de personal, raportare, recrutare si training ale solutiei UCMS HR, care ne-au redus timpii de executie si ne-au sprijinit in realizarea proiectelor. Suntem extrem de multumiti atat de caracteristicile tehnice ale aplicatiei, care permit introducerea facila a informatiilor, navigarea usoara prin meniul aplicatiei, configurarea si realizarea de rapoarte variate, cat si de suportul legislativ pe care il primim din partea specialistilor UCMS Group Romania. Avem siguranta ca aplicatia este intotdeauna in conformitate cu modificarile din domeniu. De asemenea, apelam cu incredere la echipa de suport in tot ceea ce priveste consultanta in legislatia muncii, solicitarile noastre fiind rezolvate cu promptitudine si profesionalism de fiecare data.”

Lavinia RusuHR Manager, Ringier Romania

Provident Financial

Infiintata in 1880, Provident Financial este un furnizor global de credite de consum, servind peste 2.4 milioane de clienti.

„Cu UCMS Group Romania avem incredere ca salariile sunt calculate corect, la timp si in conformitate cu legislatia in vigoare. Punem mare pret pe expertiza consultantilor cand avem nevoie de asistenta in procesele de administrare a personalului si de salarizare.“

Cristina MatacheReward Manager, Provident Financial Romania

Overseas Group

Companie romano-belgiana, specializata in distributia produselor alimentare.

“Utilizam solutia software UCMS PAY inca din anul 2002 si aplicatia raspunde tuturor cerintelor noastre in ceea ce priveste calculul salarial. De asemenea, fiind o solutie modulara, am putut sa o configuram astfel incat sa includa si functionalitati suplimentare, precum: calculul invers de salarii (de la net la brut si invers), rapoarte si statistici, plata electronica a salariilor si legatura cu sistemul financiar al companiei. Apreciem in aceeasi masura serviciile de consultanta legislativa asociate, expertiza specialistilor UCMS Group Romania fiindu-ne extrem de utila in activitatea de resurse umane.”

Daniela PerianuDirector Economic, Overseas Group

TIAB

TIAB are peste 60 de ani de experienta in sisteme pentru industrie, sectorul tertiar si infrastructura.

TIAB utilizeaza UCMS HR & PAY, solutia software de salarizare, administrare personal si pontaj de la UCMS Group Romania. Compania TIAB este clientul nostru din anul 2009.  Cristian Balan, Responsabil personal si salarizare, si George Popescu, Expert IT in cadrul TIAB, vorbesc despre cum le-a sprijinit aplicatia software compania.

Afla ce spun clientii

Connect Group

Connect Group este unul dintre cei mai mari producatori de cabluri si placi electronice

„Am ales UCMS Group si s-a dovedit un castig pentru departamentul de resurse umane. Dupa 6 ani de colaborare, pot sa spun ca suntem siguri ca am facut cea mai buna alegere. Datorita aplicatiilor UCMS Group, reusim sa facem fata cu succes administrarii personalului, calculului salarial, generarii rapoartelor si ne ramane timp suficient sa ne concentram si pe celelalte aspecte ale muncii de HR, respectiv training, recrutare, evaluare.”

Daniela MaruscaHR Specialist Connect Group 

Vezi interviul video

Siemens utilizeaza servicii externalizate si solutii software de salarizare si administrare personal asigurate de UCMS Group Romania

Ce spun despre noi?

"In cei peste 11 ani de cand lucram cu UCMS Group Romania, aplicatiile si suportul lor au devenit o extensie valoroasa a propriului nostru departament de resurse umane." - Siemens