Despre UCMS Group Romania

UCMS Group Romania asigura servicii de salarizare, administrare de personal si contabilitate.

UCMS Group Romania (cunoscuta inainte sub numele de Work Solutions) a fost infiintata in 1996, momentul inceperii activitatii in sediul din Cluj-Napoca. Doi ani mai tarziu, in 1998, am deschis un alt birou in Bucuresti. In 2012 am deschis un centru BPO in Craiova.

Suntem parte a UCMS Group, o organizatie multinationala cu operatiuni directe in UngariaPoloniaRomania si o retea de parteneri in intreaga regiune.

Suntem sustinuti de investitori internationali si o echipa de management experimentata. Puterea financiara si structura noastra manageriala ofera clientilor nostri convingerea ca ne vom indeplini promisiunile.

Ce ne face puternici

Veterani in industria externalizarii

Am fost printre primii furnizori specializati in servicii outsourcing de resurse umane si am contribuit la construirea industriei de externalizare din Romania in ultimii ani.

Majoritatea clientilor nostri sunt corporatii multinationale si globale cu activitate in Romania, dar si societati mijlocii si mari cu capital romanesc.

Langa clientii nostri, activand in industrii diferite, avem o experienta bogata in domenii precum: consultanta, finante-banci, distributie, productie, comert cu amanuntul, telecomunicatii si mass-media.

Conducerea locala

UCMS Group Romania este condus in totalitate de manageri locali. Astfel, deciziile sunt luate rapid.

Clientii nostri se adreseaza direct unui responsabil de proiect alocat si nu unui call-center. Suntem profesionisti si incercam sa nu complicam lucrurile – domeniul nostru de activitate este suficient de complex.

Calitate

Sistemul de management al calitatii pentru servicii de calcul salarial si administrare de personal este certificat de SRAC, in conformitate cu standardul ISO 9001:2008. Avem solutii pentru situatii de urgenta si respectam cu rigurozitate legislatia cu privire la protectia datelor. Lucram impreuna cu clientii nostri pentru a ne asigura ca procesele si procedurile noastre respecta regulile lor interne sau cerintele internationale (de ex. SOX).

Clienti servicii salarizare, administrare personal si solutii software pentru salarizare si administrare resurse umane in Romania

Pe scurt

Din aprilie 2016 (UCMS Group CEE)

  • 550 entitati juridice in calitate de clienti, in 26 de tari
  • 300 angajati
  • 1 milion fluturasi de salariu/rok
  • 36.599 de utilizatori ce acceseaza portalurile de resurse umane
  • 125.000 salarii procesate lunar de clienti pe aplicatiile software UCMS Group