Infografice

Prezentam date complexe despre salarizare si resurse umane, pe care le poti cuprinde dintr-o privire

UCMS Delegatii & Deconturi

delegIndiferent de numarul de angajati ai companiei, automatizarea fluxului de trimitere si aprobare a cererilor de delegatii si deconturi salveaza doua resurse importante in cadrul organizatiei: timp si bani. Functionalitatile modulului aplicatiei UCMS HR & PAY, Delegatii & Deconturi, asigura un proces simplu, rapid si transparent.

Vezi infograficul

Consolidarea datelor in Payroll

data cons siteConsolidarea datelor in payroll asigura companiilor acces la orice tip de informatie din baza de date, indiferent de centrul de cost si permite generarea de rapoarte unitare. Cel mai important beneficiu al consolidarii datelor este reducerea riscului de a pierde controlul asupra costurilor.

Vezi infograficul

Tendintele procesului de recrutare in 2016

RTEmagicC_c5cb3fb84dInfograficul prezinta cateva tendinte globale ale procesului de recrutare in companiile medii si mari, in 2016. Cultura organizationala a devenit un factor extrem de influent pentru procesele de recrutare, selectie si retentie a angajatilor.

Prezentarea companiei UCMS Group Romania

Infograficul prezinta un scurt istoric al UCMS Group in cele 5 tari unde compania are prezenta directa. Din acest material poti afla si informatii interesante despre activitatea si echipa UCMS Group Romania.

20 de functionalitati minim necesare ale unei solutii software de salarizare

Infograficul prezinta cele 20 functionalitati considerate minim necesare ale unei solutii software de salarizare si resurse umane. UCMS HR & PAY este o solutie completa, care permite administrarea acestor activitati, precum si a altor procese specifice departamentelor de HR.

Provocari in administrarea salarizarii la nivel multinational

Bazat pe raportul de cercetare realizat de Webster Buchanan in colaborare cu UCMS Group, infograficul prezinta provocarile intampinate de companiile care administreaza procese de salarizare in mai multe tari din Europa de Est. Afla care sunt aceste provocari si care este cea mai potrivita abordare.

Infografice despre solutii software si servicii externalizate de salarizare si resurse umane

UCMS Group Romania

UCMS Group Romania, cunoscut pana de curand sub numele de Work Solutions, asigura inca din anul 1996 servicii externalizate si solutii software de calcul salarial si administrare de personal.