Resurse video

Impartasim galeria noastra de demo-uri, prezentari si interviuri despre serviciile de salarizare si resurse umane

Prezentarea solutiei de pontaj online UCMS Time & Attendance

Materialul prezinta principalele functionalitati si beneficii ale solutiei de pontaj online UCMS Time & Attendance: optiuni multiple de colectare a datelor, procesarea automata a datelor de prezenta, evidentierea neconformitatilor dintre regulile de pontaj stabilite si datele colectate, flexibilitate in alocarea drepturilor de validare a datelor de prezenta, rapoarte si acces la date de prezenta in timp real, etc.

Demo al solutiei software de salarizare UCMS PAY

Demo-ul prezinta cateva dintre functionalitatile solutiei software de salarizare UCMS PAY: introducerea datelor contractuale ale angajatilor, generarea automata a contractului individual de munca si a Registrului Electronic de Evidenta a Salariatilor, realizarea calculului salarial, generarea automata a Declaratiei 112, a statelor de plata, fluturasilor de salariu si a fisierelor pentru plata salariilor prin banca.

Demo-ul prezinta modul de functionare a solutiei software de pontaj online, de la stabilirea programelor si a schimburilor de lucru, alocarea angajatilor pe programe de lucru, stabilirea regulilor de pontaj, colectarea datelor de prezenta si a concediilor, verificarea si validarea datelor, pana la trimiterea datelor in sistemul de salarizare si generarea rapoartelor de prezenta.

Prezentare a serviciilor de suport oferite de UCMS Group Romania

Dan Goschin, Support Manager la UCMS Group Romania, prezinta serviciile de suport si mentenanta oferite de UCMS Group Romania pentru solutiile software de salarizare si resurse umane UCMS HR & PAY.

Pontajul online – o solutie eficienta de gestionare a timpului de lucru

In cadrul conferintei HR Tech, organizate de HR Manager in data de 21 noiembrie 2013, Alice Tirsea – Managing Director, si Dan Borcea – Product Manager la UCMS Group Romania, au sustinut o prezentare cu tema “Pontajul online – o solutie eficienta de gestionare a timpului de lucru”.

Administrarea salarizarii in Europa de Est – un webinar in cooperare cu Webster Buchanan Research

In acest webinar, David Longworth, Director de Cercetare la Webster Buchanan Research, si Alice Anghelea, Corporate Sales Director al UCMS Group Romania, trec in revista provocarile mediului de afaceri din Europa de Est si discuta diferitele strategii abordate de companiile multinationale in administrarea salarizarii la nivel international.

Webinarul se bazeaza pe rezultatele cercetarii derulate pe 11 manageri seniori cu responsabilitati privind salarizarea la nivel international.

Infografice despre solutii software si servicii externalizate de salarizare si resurse umane

UCMS Group Romania

UCMS Group Romania, cunoscut pana de curand sub numele de Work Solutions, asigura inca din anul 1996 servicii externalizate si solutii software de calcul salarial si administrare de personal.