Salarizare

Respiram reguli de salarizare. Fii cel mai bun, acum, de fiecare data. Pare un alt cliseu, dar in mod sigur nu este.

Salarizarea este unul dintre procesele cel mai des externalizate in intreaga lume. Preluam povara salarizarii de pe umerii tai si te lasam sa te concentrezi pe obiective mult mai importante.

Cum te putem ajuta

Rapoarte? Conformitate legislativa sau erori in calculul salarial? Indiferent de provocare, iti putem oferi o solutie. Furnizam servicii de salarizare inca din 1996, pentru companii mici si mari deopotriva. Afla cum te putem sprijini.

Intrebari frecvente

Vrei sa afli mai multe informatii despre externalizarea salarizarii? Vezi lista noastra cu intrebari frecvente. Suntem aici sa te sprijinim in fiecare etapa a procesului de externalizare a salarizarii.

Implementarea serviciilor de salarizare

Atunci cand implementezi servicii de salarizare este indicat sa ai langa tine un partener de incredere care sa cunoasca  in detaliu procesele companiei tale. Experienta noastra in implementarea serviciilor complexe de salarizare garanteaza ca, indiferent de situatie, vom gasi impreuna solutia potrivita. Afla cum implementam servicii de salarizare pentru clientii nostri.

Servicii personalizate de salarizare

Serviciile excelente pentru clienti stau la baza contractului nostru de externalizare. Ne dorim sa oferim servicii profesionale intr-o maniera personala. Bunul mers al activitatii tale ne priveste in mod direct si am vrea sa simti ca facem parte din aceeasi echipa.

Serviciile de salarizare externalizate catre UCMS Group Romania iti permit sa ai un somn linistit: consultanti cu experienta si prezenta locala

Pe scurt

  • Servicii complete de salarizare in conformitate cu cerintele legale si regulamentele interne ale companiei
  • Calculul si plata taxelor si contributiilor
  • Raportare catre management si autoritatile statului
  • Servicii de help desk si consultanta
  • Specialisti in salarizare dedicati