Servicii partajate financiar-contabile

Daca departamentul tau financiar-contabil este prea mic pentru a justifica crearea unui centru de servicii partajate, UCMS Group iti poate oferi o alternativa.

Potrivit unei cercetari recente, peste 80% din companiile globale folosesc externalizarea si/sau centrele de servicii partajate (SSC) pentru administrarea proceselor financiar-contabile. Aceste strategii de sourcing sunt folosite pentru reducerea costurilor operationale, pentru eficientizarea proceselor si pentru sustinerea strategiei de afaceri.

Poate te-ai intrebat deja daca un centru de servicii partajate poate fi o solutie potrivita pentru compania ta.

Centrele de servicii partajate financiar-contabile pentru companii europene medii si mari

Daca numarul persoanelor implicate in procesele financiare si contabile este redus, atunci infiintarea unui centru propriu de servicii partajate nu ar fi o alegere justificata din punct de vedere financiar.

In acelasi timp, este posibil sa nu primesti suficienta atentie si flexibilitate din partea furnizorilor globali de servicii externalizate. Altfel spus, ei sunt prea mari iar tu esti (relativ) prea mic.

Care este solutia?

Aici te poate ajuta UCMS Group. Credem ca suntem o alternativa buna atat pentru crearea propriului tau centru de servicii partajate, cat si ca furnizor global de servicii externalizate.

Avem experienta in gestionarea proceselor financiar-contabile pentru companii medii cu prezenta locala sau cu echipe regionale de finante si contabilitate de la cativa membri pana la 50 de angajati.

Experienta si dimensiunea companiei noastre se pliaza pe nevoile companiilor mari si mijlocii din punct de vedere al atentiei acordate, al serviciilor flexibile, transparentei si al controlului asupra proceselor, la preturi competitive.

Te invitam sa citesti materialul de mai jos despre cum putem sa te sustinem in livrarea proceselor financiar-contabile si in atingerea obiectivelor tale.

Ce servicii financiar-contabile oferim?

Stii deja ca putem sa ne ocupam de procesele tale financiar-contabile. Afla care sunt mai exact serviciile pe care le oferim. Click pe link-ul de mai jos pentru a afla mai multe detalii.

Intrebari frecvente inainte de externalizarea proceselor financiar-contabile

Cel mai adesea, inainte de a lua decizia de a externaliza procesele financiar-contabile, apar o serie de intrebari. Lasa-ne sa te ajutam sa afli raspunsul. Click pe link-ul de mai jos pentru a afla  mai multe informatii.

Implementarea serviciilor financiar-contabile

Ce se intampla dupa ce optezi pentru serviciile UCMS Group Romania? Arunca o privire mai atenta asupra modului in care implementam servicii externalizate financiar-contabile pentru clientii nostri.

Modelul de livrare a serviciilor financiar-contabile

Echipa noastra de livrare a serviciilor externalizate este formata din profesionisti cu experienta care sunt dispusi sa faca un efort suplimentar ori de cate ori este nevoie. Pentru a afla mai multe informatii despre modelul de livrare si gestionare a serviciilor, click pe link-ul de mai jos.

Centrul de servicii partajate, solutia potrivita pentru tine

Inca nu stii daca UCMS Group este optiunea potrivita pentru tine? Acceseaza link-ul de mai jos pentru a afla mai multe despre noi si despre ceea ce ne diferentiaza de alti furnizori.

UCMS Group Romania takes care of all your financial accounting outsourcing services so you can focus on more important things.

Ce spun alte companii despre noi...

Expertiza profesionala – “Un nivel excelent de expertiza in finante,
salarizare si administrare de personal.”

Capacitatea de a asculta – “Sunt dispusi sa ne asculte cerintele – sunt pregatiti sa discute modificarile si la final sa le implementeze.”

Reactie rapida – “Pot imbunatati rapid standardele.”

Competente functionale – “Ma pot baza 100% pe ceea ce fac si pe corectitudinea serviciilor livrate.”

Sursa: Interviuri cu clientii derulate in anul 2012 de catre un consultant extern.