Solutii software pentru salarizare si resurse umane

Solutii software flexibile, adaptate nevoilor tale.

Software salarizare

Atunci cand vorbim despre calcul salarial, nu exista loc pentru eroare. Cu UCMS PAY poti avea un calcul salarial rapid si corect, eliminand procesarea manuala a informatiilor si reducand numarul erorilor. Poti sa derulezi toate procesele specifice salarizarii, incepand cu analize financiare, costuri cu personalul si pana la administrarea datelor despre angajati.

Software resurse umane

Departamentul tau de resurse umane depune eforturi pentru a fi mai eficient? Folosind solutia noastra software poti pastra toate informatiile in siguranta, intr-un singur loc, pentru a le gasi usor atunci cand ai nevoie de ele. UCMS HR te ajuta sa administrezi toate datele de care ai nevoie pentru a gestiona angajatii in conformitate cu prevederile legislative.

In domeniul salarizarii si al resurselor umane schimbarile sunt inevitabile. De cele mai multe ori, ele vin insotite de noi cerinte care dau dureri de cap managerilor de resurse umane si salarizare. Afla care sunt provocarile cu care s-au confruntat clientii nostri inainte de a folosi UCMS PAY&HR si care au fost solutiile pe care le-am oferit.

Peste 450 de companii din Romania beneficiaza de solutiile noastre software de salarizare si administrare de personal fie sub forma de licenta (gazduite pe serverele proprii), inchiriate (Software ca serviciu) sau prin intermediul serviciilor externalizate. Descopera experienta  UCMS PAY&HR, de la primul contact si pana la utilizarea de zi cu zi, direct de la clientii nostri.

Resurse video 

 Pe scurt

  • Din 1996 venim in sprijinul departamentelor de resurse umane cu solutii software personalizate 
  • 98% din clientii nostri sunt multumiti de suportul oferit pe aplicatii
  • 125,000 de salarii sunt procesate lunar de clienti pe aplicatiile software UCMS Group