Termeni de utilizare

Aceasta pagina (impreuna cu documentele la care se face referire in cadrul acesteia) prezinta termenii de utilizare pe baza carora puteti sa utilizati site-ul nostru www.ucmsgroup.com (site-ul nostru), in calitate de vizitator sau de utilizator inregistrat.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare inainte de a incepe sa utilizati acest site. Prin utilizarea site-ului nostru, indicati faptul ca acceptati si sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.

Informatii despre noi

www.ucmsgroup.com este un site administrat de UCMS Group (“Noi”). Noi suntem o societate privata cu raspundere limitata infiintata pe baza legilor Republicii Cipru, cu sediul social in 199. Arch. Makarious III Avenue, 3030 Limassol, Cyprus. Codul Unic de Inregistrare este 1017361OU.

Accesarea Site-ului nostru

Accesul la site-ul nostru este permis doar temporar, si ne rezervam dreptul de a retrage sau de a modifica serviciul pe care il asiguram pe site-ul nostru fara o notificare prealabila (vedeti mai jos). Nu suntem raspunzatori in cazul in care, din orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp.

Din cand in cand putem restrictiona accesul la anumite parti ale site-ului sau la intregul site utilizatorilor care s-au inregistrat.

Daca alegeti, sau v-a fost oferit un cod de identificare a utilizatorului, parola sau orice alta informatie ce face parte din procedurile noastre de securitate, trebuie sa tratati aceasta informatie ca fiind confidentiala, si nu trebuie sa o destainuiti nici unei terte parti. Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare a utilizatorului sau orice parola, fie alese de dumneavoastra, fie alocate de noi, in orice moment, daca noi consideram ca nu ati respectat oricare dintre prevederile termenilor de utilizare.

Este responsabilitatea dumneavoastra sa faceti toate aranjamentele necesare pentru a putea avea acces la site-ul nostru. De asemenea este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de faptul ca toate persoanele care acceseaza site-ul nostru prin conexiunea dumneavoastra la Internet cunosc acesti termeni si ii respecta.

Drepturi de proprietate intelectuala

Suntem proprietarul sau detinatorul licentei pentru toate drepturile de proprietate intelectuala aferente site-ului nostru, precum si a materialului publicat pe site. Aceste lucrari sunt protejate de legile si tratatele din intreaga lume cu privire la drepturile de autor. Toate aceste drepturi sunt rezervate. Puteti edita o copie si puteti descarca extrase din cadrul oricarei/oricaror pagina/pagini din cadrul site-ului nostru in interes dumneavoastra si puteti atrage atentia celorlalti angajati din cadrul organizatiei dumneavoastra cu privire la materialul postat pe site-ul nostru.

Nu puteti modifica hartia sau copiile digitale ale oricaror materiale editate sau descarcate sub orice fel de forma, nu aveti dreptul sa utilizati nici un fel de ilustratii, fotografii, secvente video sau audio sau orice fel de grafice separat de un text insotitor.

Statutul nostru (si cel al oricaror colaboratori identificati) de autori ai materialului de pe site trebuie sa fie intotdeauna recunoscut ca atare.

Nu puteti utiliza nici o parte a materialului de pe site-ul nostru in scopuri comerciale fara a obtine o licenta din partea noastra in acest scop.

Daca editati, copiati sau descarcati orice parte a site-ului nostru iar acest lucru reprezinta incalcarea termenilor de utilizare, dreptul dumneavoastra de a utiliza acest site va inceta imediat si, in functie de  optiunea noastra, trebuie sa returnati sau sa distrugeti orice fel de copii ale materialelor pe care le-ati realizat.

Incredere in informatiile postate

Comentariile si alte materiale postate pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ. Astfel negam orice responsabilitate fata de datele prezentate si vizualizate de vizitatori pe site-ul nostru sau de orice persoana ce poate fi informata cu privire la continutul acestora.

Site-ul nostru este actualizat cu regularitate

Obiectivul nostru este acela de a actualiza site-ul cu regularitate, si putem schimba continutul in orice moment. Daca este nevoie, putem suspenda accesul la site sau il putem inchide pe o perioada nedeterminata. Materialele de pe site-ul nostru pot sa nu mai fie de actualitate la un moment dat si nu avem nici o obligatie in  a le actualiza.

Responsabilitatea noastra

Materialul afisat pe site-ul nostru este oferit fara niciun fel de garantii, conditii sau asigurari cu privire la exactitatea sa. In masura in care este permis de lege, noi, alti membrii ai grupului nostru de societati si terte parti care se afla in legatura cu noi, exclud prin prezentul in mod expres:

Toate conditiile, garantiile  si alti termeni care ar putea fi implicati altfel prin statut, drept cutumiar sau legea echitatii.

Orice raspundere fata de orice pierdere sau daune directe, indirecte sau de durata intampinate de orice utilizator in legatura cu site-ul nostru sau in legatura cu utilizarea, imposibilitatea de utilizare, sau rezultatele utilizarii site-ului nostru, orice site-uri legate de acesta si orice fel de materiale postate pe el, inclusiv dar fara a se limita la orice raspundere pentru:

  • pierderea venitului sau incasarilor
  • pierderea afacerii
  • pierderea profiturilor sau contactelor
  • pierderea economiilor anticipate
  • pierderea datelor
  • pierderea clientelei
  • timp de lucru sau petrecut la birou irosit; si pentru orice alte tipuri de pierderi sau daune ce reies sau care sunt cauzate de prejudicii (inclusiv neglijenta), incalcarea contractului sau in alt mod, chiar daca sunt previzibile.

Acest lucru nu afecteaza responsabilitatea noastra pentru deces sau accidentari ce reies din neglijenta noastra, si nici responsabilitatea noastra pentru interpretari frauduloase sau interpretari gresite ale unor probleme fundamentale si nici un alt fel de responsabilitate care nu poate fi exclusa sau limitata pe baza legislatiei aplicabile.

Informatii despre dumneavoastra si vizitarile realizate de dumneavoastra in cadrul site-ului nostru

Procesam informatiile despre dumneavoastra in conformitate cu politica noastra de confidentialitate, o copie a careia este disponibila pe site-ul nostru. Prin utilizarea site-ului nostru, consimtiti la o astfel de procesare si garantati ca toate datele oferite de dumneavoastra sunt corecte.

Virusii, accesul ilegal si alte tipuri de delicte

Nu trebuie sa utilizati in mod eronat site-ul nostru introducand cu buna stiinta virusi, virusi troieni, alte tipuri de virusi, coduri sau alte materiale care sunt daunatoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie sa incercati sa obtineti accesul neautorizat in cadrul site-ului, in cadrul server-ului in care este stocat site-ul nostru sau orice alt server, calculator sau baza de date aflate in legatura cu site-ul nostru. Nu trebuie sa atacati site-ul nostru printr-un atac de tip “denial-of-service” (DoS) sau un atac de tip distributed denial-of service attack (DDoS).

Prin incalcarea acestei prevederi, comiteti un delict. Vom raporta orice astfel de incalcare autoritatilor legale relevante si vom coopera cu acestea prin divulgarea identitatii dumneavoastra. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dumneavoastra de a ne utiliza site-ul va inceta imediat.

Nu vom fi raspunzatori pentru nici un fel de pierderi sau daune cauzate de un atac de tip distributed denial-of service attack (DDoS), virusi sau alte materiale daunatoare din punct de vedere tehnologic care va pot afecta echipamentul calculatorului, programele, datele sau alte materiale aflate in proprietatea dumneavoastra cauzate de utilizarea site-ului nostru sau de descarcarea oricarui tip de materiale postate pe acesta sau pe orice alt site aflat in legatura cu acesta.

Stabilirea de link-uri cu site-ul nostru

Puteti crea un link catre pagina noastra principala, in conditiile in care aceasta actiune este legala si corecta si nu ne afecteaza reputatia sau nu abuzeaza de aceasta, dar nu trebuie sa creati un link prin care sa sugerati nici o forma de asociere, aprobare sau sprijinire din partea noastra acolo unde nu exista.

Nu trebuie sa creati nici un fel de link de pe nici un site care nu este detinut de dumneavoastra.

Site-ul nostru nu trebuie sa fie incadrat de nici un alt site, si nici nu puteti crea un link catre orice alta parte a site-ului in afara de pagina principala. Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de creare a link-urilor fara o notificare prealabila.

Daca doriti sa utilizati orice fel de material de pe site-ul nostru altul decat ceea ce este stabilit mai sus, va rugam ca adresati cererea dumneavoastra catre info.ro@ucmsgroup.com.

Legaturi de la site-ul nostru

Acolo unde site-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri si resurse oferite de terte parti, aceste link-uri sunt oferite doar pentru informarea dumneavoastra. Nu detinem nici un fel de control asupra continutului acestor site-uri sau resurse, si nu ne asumam niciun fel de responsabilitate pentru acestea sau pentru orice fel de pierderi sau daune ce reies din utilizarea lor.

Jurisdictie si lege aplicabila

Tribunalele din cadrul Republicii Cipru vor avea competenta neexclusiva asupra oricarei plangeri ce reiese din, sau in legatura cu orice vizita in cadrul site-ului nostru chiar daca ne rezervam dreptul de a intenta proces impotriva dumneavoastra pentru incalcarea acestor conditii in tara dumneavoastra de rezidenta sau in orice alta tara relevanta. Acesti termeni de utilizare sunt guvernati de legislatia din Cipru.

Marci comerciale

Diferitele nume si simboluri ce apar in cadrul site-ului nostru sunt marci comerciale inregistrate ale UCMS Group sau ale asociatilor acestuia.

Variatii

Putem sa revizuim acesti termini de utilizare in orice moment prin modificarea acestei pagini. Trebuie sa verificati aceasta pagina din cand in cand pentru a lua la cunostinta modificarile realizate, deoarece sunt obligatorii pentru dumneavoastra. Anumite prevederi pe care le contin acesti termini de utilizare pot fi de asemenea inlocuite de prevederi sau notificari publicate in alta parte in cadrul site-ului nostru.

Intrebarile adresate de dumneavoastra

Daca aveti anumite intrebari legate de materialul care apare pe site-ul nostru, va rugam sa contactatiinfo.ro@ucmsgroup.com.

Va multumim ca ati vizitat site-ul nostru.