Despre Noi

Despre TMF Group


TMF Group sprijina companiile globale sa isi extinda operatiunile și investitiile pe plan international.

Peste 6,500 de experti TMF Group, din peste 80 de tari, sunt pregatiti sa va sprijine in demersul companiei de a ramane in conformitate cu schimbarile legislative frecvente si complexe. Colaborand cu TMF Group, veti reduce riscurile si veti optimiza costurile, asigurand astfel succesul afacerii dumneavoastra.

TMF Romania – firma de contabilitate, resurse umane si salarizare


TMF Romania deserveste peste 400 de companii locale si internationale, care activeaza in diverse industrii, printr-o gama completa de servicii profesionale:

Prezenta pe piata din Romania de 18 ani, TMF Romania are in prezent o echipa de aproape 200 de experti, care pot asista atat start-up-uri, cat și organizatii multinationale, cu operatiuni locale, sa-si atinga obiectivele de business, respectand in același timp reglementarile locale si internationale.

Va punem la dispozitie o singura persoana de contact care va coordona activitatea curenta a operatiunilor externalizate si va mentina o comunicare eficienta intre multiplele arii de competenta. In acest fel, dumneavoastra veti putea sa va dedicati atentia celui mai important aspect: dezvoltarea afacerii.