Referinte

Referinte


 • Maria Gavrilescu

  Konica Minolta este o companie japoneza si furnizor de top pe piata produselor pentru prelucrarea imaginii.

  „Dupa mai mult de 12 ani de utilizare a solutiei dp-Payroll, pot spune ca aplicatia raspunde in totalitate cerintelor noastre in ceea ce priveste functionalitatile, fiabilitatea sistemului si corectitudinea datelor. Aplicatia a fost configurata pentru a acoperi toate elementele procesului nostru de calcul salarial si, in acelasi timp, ne ofera toate rapoartele necesare la nivel intern si in relatie cu institutiile statului. Ne-am bazat pe un partener de incredere care ne sustine permanent atat in ceea ce priveste aspectele tehnice ale aplicatiei, cat si pe parte de consultanta legislativa si de business.”
  Maria Gavrilescu
  CFO, Konica Minolta
 • Nevenca Doca

  Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti. BT este cea mai mare institutie bancara cu capital majoritar romanesc.

  „Parteneriatul nostru dureaza de mai bine de 10 ani, perioada pe parcusul careia parteneriatul nostru s-a extins si s-a consolidat. Aceasta consolidare se datoreaza standardelor ridicate ale serviciilor si solutiilor livrate, disponibilitatii si feedback-ului rapid la solicitari multiple si complexe, asa cum sunt cele ale organizatiei noastre, organizatie cu numar mare de salariati si cu raspandire geografica nationala. Apreciem profesionalismul si competenta colaboratorilor nostri, dar si atitudinea flexibila si disponibilitatea pentru rezolvarea prompta si completa a cerintelor noastre.“
  Nevenca Doca
  Director Executiv Resurse Umane, Banca Transilvania
 • Irina Busuioceanu

  Volvo este unul dintre cei mai mari producatori de masini din lume. Sunt binecunoscuti pentru accentul pus pe siguranta.

  „Aplicatia de salarizare dp-Payroll ne ajuta sa procesam salariile cu precizie si rapiditate. Echipa  este receptiva la modificarea modulelor pentru a se plia pe cerintele noastre si actualizeaza in timp util modificarile legislative. Recomandam aplicatia oricaror companii care cauta o solutie stabila, flexibila si usor de folosit. Apreciem calitatea serviciilor si profesionalismul echipei de suport.“
  Irina Busuioceanu
  HR Manager, Volvo Romania
 • Beatrice Ionita

  Raiffeisen Bank face parte din grupul austriac Raiffeisen Zentralbank, oferind o gama completa de produse si servicii bancare.

  „Solutia dp-Payroll se remarca prin diversitate si adaptabilitatea la cerinte complexe. Aplicatia ofera avantajul utilizarii tuturor instrumentelor necesare calculului salarial si administrarii de personal, prezentand flexibilitate. Recomandam cu incredere pentru toti cei care isi doresc independenta in exploatarea unui soft de calcul salarial ce se poate adapta celor mai inalte exigente.“
  Beatrice Ionita
  Manager Departament Salarizare, Administrare Personal si Relatii cu Sindicatul, Raiffeisen Bank
 • Sorina Mardare

  Deloitte este cea mai mare organizatie de servicii profesionale din lume, furnizand audit, servicii fiscale, consultanta, servicii de evaluare a riscului si consultanta financiara in peste 150 de tari.

  „Ca reprezentant al companiei Deloitte, îmi face placere sa recomand aplicatiile dp-Payroll si True HR. pe care le utilizam inca din anul 2004. Este vorba despre achizitionarea, implementarea, asistenta tehnica si intretinerea programului de calculare si gestionare a salariilor dp-Payroll. In acest sens, colaborarea s-a desfasurat pe urmatoarele coordonate:

  • Suport scris si telefonic permanent;
  • Note informative cu modificarile legislative primite in timp util;
  • Aplicatia de payroll permanent imbunatatita.
  Sorina Mardare
  Director BPO, Deloitte Romania
 • Andra Roxana Ciocan

  Heineken Romania face parte dintr-un grup de companii, cu prezenta globala si un valoros portofoliu de marci. Achizitia solutiei software de salarizare, dp-Payroll a avut loc in 2003, odata cu venirea companiei pe piata din Romania. In prezent, Heineken Romania a solicitat achizitia functionalitatii SMS Service, din aplicatia True HR, pentru a usura comunicarea celor aproape 400 de angajati din productie, care nu detin adrese de email in cadrul companiei, cu departamentul de Resurse Umane.


  “Am redus considerabil munca manuala si am economisit timp pretios. Angajatii nostri din productie isi pot accesa in orice moment istoricul cererilor de concediu, sau datele din fluturasii de salariu, iar timpul de raspuns al managerilor, pentru aprobarea cererilor de concediu este aproape instant. In plus, este un serviciu extrem de usor de folosit, chiar si pentru personalul mai putin tehnic, avand o interfata intuitiva.“
  Andra Roxana Ciocan
  Reporting and Budgeting Specialist, Heineken Romania