Intrebari Frecvente


Oferim raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre solutiile software dp-Payroll si True HR.

In caz ca nu gasesti ceea ce cauti, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ce activitati de salarizare si resurse umane pot derula cu ajutorul aplicatiilor dp-Payroll si True HR?
dp-Payroll si True HR te pot ajuta in toate activitatile de salarizare si resurse umane, printre care: administrare de personal, calcul salarial, recrutare si selectie, pontaj, evaluarea performantelor profesionale, training si dezvoltarea carierei.
In ce industrii este folosita solutia dp-Payroll si True HR?
Solutiile dp-Payroll si True HR sunt utilizate cu succes de companii din diverse industrii, precum productie, retail, logistica, financiar-bancar, automotive. Fiind configurabila, solutiile se pot adapta nevoilor specifice tuturor companiilor, indiferent de domeniul de activitate.
Care sunt optiunile de achizitie a dp-Payroll si True HR?
Stim ca cerintele companiilor sunt extrem de diferite in privinta implementarii unei solutii software de salarizare si resurse umane. De aceea dp-Payroll si True@ HR pot fi achizitionate atat in regim de licenta, cat si in sistem SaaS (Software as a Service).
Daca achizitionez solutiile software dp-Payroll si True HR in regim de licenta, exista costuri lunare ulterioare?
Dupa achizitia licentei si plata taxei anuale de mentenanta, nu exista alte costuri lunare pentru utilizarii aplicatiilor.
Care este metodologia de implementare a proiectului?
Proiectele de implementare variaza de la o companie la alta. Implementarea depinde de numerosi factori printre care: numarul si complexitatea modulelor achizitionate, gradul de personalizare a solutiei pentru a indeplini cerintele specifice ale companiei, durata trainingului necesar pentru utilizatorii solutiei, diferite proceduri sau restrictii din cadrul companiei, etc. Dupa stabilirea cerintelor exacte ale clientului, realizam un plan de proiect, care detaliaza activitatile si durata fiecarei etape. In fiecare proiect urmam o metodologie testata si imbunatatita prin sute de implementari de software.
Cate ore de training sunt necesare pentru a utiliza aplicatia?
dp-Payroll si True HR sunt aplicatii intuitive, care pot fi deprinse cu usurinta si nu necesita cunostinte tehnice de specialitate. Cu toate acestea, ca in cazul oricarui pachet software, sunt necesare anumite ore de training al utilizatorilor, astfel incat solutia sa poata fi folosita la capacitate maxima inca de la inceput. Necesarul de training pentru utilizarea dp-Payroll si True HR se va stabili in functie de numarul si complexitatea modulelor achizitionate si de nivelul de personalizare a aplicatiei. Numarul necesar de ore de training va fi discutat si stabilit la inceputul proiectului, astfel incat durata si costul acestor servicii sa fie cunoscut inainte de inceperea implementarii. De asemenea, la cererea clientilor nostri, oferim servicii de training contra cost pe intreaga durata a cooperarii.
Cum pot beneficia de suport tehnic?
Pe langa trainingul oferit la inceputul proiectului, contractul de mentenanta iti ofera suport tehnic specializat din partea consultantilor nostri. Serviciile de suport includ: asistenta in utilizarea aplicatiei, actualizari si informari legislative, imbunatatiri ale aplicatiei, configurari si dezvoltari noi.
Care este costul serviciilor de suport?
Serviciile de suport pentru solutiile dp-Payroll si True HR nu presupun costuri suplimentare. Aceste servicii sunt incluse in taxa anuala de mentenanta, prevazuta in contractul de mentenanta, prin urmare sunt transparente si fixe, indiferent de numarul de solicitari.
Exista o limitare a dimensiunii bazei de date?
Nu exista o limita impusa a bazei de date, astfel incat avem clienti care administreaza cu succes mii de angajati cu ajutorul dp-Payroll si True HR.
Cati utilizatori pot fi configurati in aplicatiile dp-Payroll si True HR?
Odata cu implementarea solutiilor dp-Payroll si True HR puteti opta pentru achizitionarea oricarui numar de utilizatori. Numarul de utilizatori poate creste sau scadea pe parcursul utilizarii solutiei in functie de nevoile interne ale companiei. Numarul initial de utilizatori este specificat in contractul de achizitie, iar pentru modificarile ulterioare se incheie acte aditionale la contract.
Imi pot configura propriile rapoarte personalizate?
Da, orice informatie introdusa dp-Payroll si True HR poate fi extrasa sub forma de raport, inclusiv datele din campurile personalizate. Din aplicatii pot fi generate atat rapoarte standard, cat si rapoarte in format grafic sau tabelar, in functie de nevoile companiei.
Solutiile software dp-Payroll si True HR se pot interfata cu sistemul financiar-contabil utilizat in companie?
dp-Payroll si True HR se pot interfata cu orice sistem financiar-contabil.
Pot primi notificari si alerte in aplicatie?
Pentru orice date din aplicatia True HR poti stabili oricate alerte pe care sa le primesti automat in inbox. Poti seta, de asemenea, alerte care sa se transmita in mod automat catre anumite persoane din companie.
Exista optiuni de audit in solutiile dp-Payroll si True HR?
Se pot vizualiza orice modificari efectuate in aplicatie, precum si cine sau cand a efectuat modificarile respective. De asemenea, poti accesa un istoric al modificarilor operate pentru fiecare angajat.
Exista o limita a numarului de evidente istorice ale fostilor angajati?
In aplicatiile dp-Payroll si True HR poti pastra istoricul tuturor angajatilor din companie, indiferent de numarul contractelor terminate
Pot obtine un demo al solutiilor dp-Payroll si True HR?
Unul dintre consultantii nostri iti sta oricand la dispozitie pentru un demo al aplicatiilor.