True HR

Este mai mult decat un istoric al datelor despre angajati si functionalitati de operare a activitatilor dei resurse umane. Este o colectie de capabilitati Self-Service care sprijina comunicarea la toate nivelurile in organizatia ta si ofera trasparenta asupra tuturor proceselor derulate. Un instrument esential de analiza care te sprijina in luarea deciziilor. True HR este o solutie simpla, cu interfata intuitiva, concentrata pe derularea si finalizarea proceselor si comunicarea rezultatelor prin rapoarte complexe si specifice.

Resurse umane de la A la Z
Datorita structurii modulare, True HR iti permite sa desfasori toate procesele specifice resurselor umane: de la administrare de personal, recrutare, evaluarea performantelor, pontaj, training, organigrame, raportare si pana la dezvoltarea de planuri de cariera. Toate aceste procese sunt centralizate si disponibile spre accesare personalului autorizat.

Esti in conformitate cu legea
Nu mai este nevoie sa investesti timp si efort pentru a tine pasul cu frecventele modificari din legislatia muncii. Aplicatia software este mereu la zi cu schimbarile legislative, oferindu-ti confortul dorit.

Obtii ce e mai bun de la departamentul de HR
Prin automatizarea sarcinilor administrative de resurse umane reduci efortul, cresti acuratetea si imbunatatesti eficienta muncii tale.

Nu pierzi nimic din vedere
Evaluari, traininguri, interviuri, termene limita pentru trimiterea declaratiilor, termene de expirare a contractelor individuale de munca, sau a perioadei de proba. Acestea sunt cateva dintre aspectele in care True@ HR te poate ajuta. Sistemul de alerte iti aminteste de evenimentele importante si te avertizeaza ori de cate ori exista erori in introducerea datelor.

Angajatii tai sunt mereu informati
Prin intermediul portalului online angajatii isi pot vizualiza informatii cotractuale sau fluturasii de salariu, pot trimite managerilor cereri de concediu spre aprobare sau pot vedea istoricul zilelor de concediu.

Pastrezi in siguranta informatiile companiei si ale angajatilor
Informatiile tale sunt pastrate in deplina siguranta, in orice moment. Aplicatia permite alocarea de roluri diferite fiecarui utilizator. In acest fel poti controla volumul de informatii pe care utilizatorii il pot accesa (vizualiza sau edita).

Ai acces online la informatii
True HR este o aplicatie web-based, care permite acces securizat in aplicatie, pe baza unui user si a unei parole, de pe orice calculator conectat la internet. De oriunde te-ai afla.

Recrutare, training, evaluare
Administrezi toate etapele prin care trec angajatii tai, de la selectia candidatilor si pana la pensionare. Tii evidenta CV-urilor primite si a proiectelor de recrutare. Monitorizezi nevoile de training ale fiecarui angajat. True HR iti permite sa planifici, sa bugetezi si sa monitorizezi evolutia angajatilor tai.

Iei decizii informate
Informatia specifica fiecarui proces de resurse umane nu este izolata, ci este organizata intr-o serie de legaturi logice care iti permit sa generezi analize complexe. Pe baza acestor analize iti va fi mult mai usor sa iei decizii informate si corecte.

Pe locuri, fiti gata, start!
Solutiile noastre software sunt disponibile in regim de licenta sau pot fi inchiriate Software as a Service. Vrei sa afli mai multe informatii despre True HR? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!