Dp-Payroll

Este solutia noastra software care te sprijina in calculul salarial, in analiza costurilor cu personalul si in evidenta datelor despre angajati. Cu dp-Payroll salariile sunt calculate corect, la timp si in conformitate cu ultimele modificari legislative. Ai acces rapid si usor la rapoarte personalizate nevoilor companiei tale, pentru a lua deciziile potrivite.

Platesti salariile corect
Uita de greselile aparute ca urmare a procesarii manuale a informatiilor! Toate etapele salarizarii sunt automatizate si fiecare cifra sta la locul ei. A fost omisa introducerea unui certificat medical in aplicatie? Poti corecta salariile din lunile trecute intr-un mod simplu si organizat.

Platesti salariile la timp
Reduci considerabil timpul alocat calculului salarial. Ai acces rapid la orice informatie din aplicatie, importi si exporti cu usurinta fisiere, platesti taxe printr-un singur click. Pentru ca e important ca salariile calculate corect sa fie livrate la timp. Esti conectat la ultimele modificari legislative Schimbari frecvente in REVISAL sau in declaratia 112? Dezvoltata special pentru legislatia din Romania, aplicatia este mereu actualizata pentru a face fata frecventelor modificari legislative. Respira usurat stiind ca ai o grija in minus!

O varietate de optiuni de calcul salarial
Calcul salarial in RON sau in valuta, de la salariul net la brut sau invers, corectii, centre de cost multiple, politici salariale diferite. Aplicatia iti ofera toate functionalitatile necesare pentru a avea mereu o evidenta clara a costurilor cu angajatii.

Rapoarte specifice
Cu Dp-Payroll ai acces la toate datele tale de salarizare. Ai la dispozitie un set de rapoarte predefinite si iti poti configura cu usurinta propriile rapoarte astfel incat sa iei cele mai bune decizii, in timp util.

Folosesti o interfata prietenoasa
Salarizarea este destul de complicata. Pentru a o face mai usoara, am creat o interfata prietenoasa care iti permite sa folosesti aplicatia cu usurinta, chiar din primele zile. Meniul clar iti va fi un ghid de nadejde in procesarea salariilor.

Implementarea, o tranzitie lina
Serviciile noastre de implementare sunt concepute pentru a asigura o tranzitie lina de la vechiul furnizor la noua solutie software. O echipa dedicata de specialisti are grija de fiecare detaliu al proiectului tau de implementare pentru ca tu sa te bucuri de o solutie software adaptata nevoilor tale. Aceeasi echipa te sprijina in caz ca intampini dificultati si te ajuta sa obtii ce e mai bun de la software-ul tau. Nu vei simti tranzitia, vei simti doar beneficiile.

Pe locuri, fiti gata, start!
Solutia noastra software este disponibila in regim de licenta sau poate fi inchiriata Software as a Service. Vrei sa afli mai multe informatii despre UCMS PAY? Contacteaza-ne!