TMF Group numit un “Concurent important” și “Star Performer” de către Everest Group în cadrul Evaluării
Partenerii locali sunt cheia succesului pentru afacerile straine din Romania
June 8, 2017
TMF Romania: cea mai buna companie la categoria “Expertiza Contabila” in 2016
September 22, 2017

TMF Group numit un “Concurent important” și “Star Performer” de către Everest Group în cadrul Evaluării sale din 2017, Service Provider Landscape and Multi-Country Payroll Outsourcing (MCPO) PEAK Matrix ™

 

TMF Group, un important furnizor de servicii de afaceri la nivel mondial, a fost recunoscut în Evaluarea din 2017 Multi-Country Payroll Outsourcing (‘MCPO’) Service Provider Landscape and PEAK Matrix™ (“Evaluarea 2017”), publicată de Everest Group Research, ca fiind un „Concurent important” și „Star Performer”, menționând puterea grupului în procesarea integrală a salarizării, în special pentru clienții mici.

Evaluarea din 2017 situează TMF Group într-o poziție de lider atunci când este evaluat pe baza numărului de tranzacții active (adică, contracte active pentru furnizarea de servicii multinaționale de salarizare pentru clienți). Astfel, TMF Group deține o cotă de piață de 65% în comparație cu cel mai apropiat competitor al său ADP , care deține 26%.

Când a fost analizat în ceea ce privește cota de piață a MCPO, Everest Group a constatat că TMF Group deține a doua cea mai mare cotă de piață din America Latină și a treia din regiunea Asia Pacific (APAC) și Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Raportul Everest Group a fost întocmit folosind baza de date proprie de peste 800 de tranzacții MCPO și capacitatea operațională a treisprezece furnizori de servicii MCPO. Everest Group măsoară succesul de piață și capacitatea de livrare a companiilor, apoi utilizează aceste informații pentru a-și crea propriul PEAK Matrix ™.

Comentând raportul, Deborah Williams, liderul global al serviciilor TMF Group, a declarat:

„Suntem mândri că suntem recunoscuți pentru poziția noastră de lider pe baza numărului de tranzacții active. TMF Group este văzut din ce în ce mai mult ca furnizorul preferat, iar acest lucru se datorează în mare parte faptului că avem proprii oameni din țară, oferind procesare integrală de salarizare în peste 120 de birouri din întreaga lume.

„TMF Group investește în tehnologii – cum ar fi portalul nostru online de salarizare TMF Horizon – pentru a duce mai departe serviciile noastre de salarizare. Este minunat că acest lucru a fost recunoscut atât de Everest Group, cât și de piața mai largă a salarizării.

„Pe lângă faptul că am fost numiți încă o dată un „Concurent important”, sunt de asemenea încântată că TMF Group a fost recunoscut ca „Star Performer” de către Everest Group, deoarece subliniază succesul nostru în calitate de furnizor de servicii de salarizare cu o acoperire geografică largă.”

 

Anil Vijayan, Practice Director al Everest Group, a adăugat:

„ TMF Group a cunoscut un succes semnificativ pe piața MCPO, în special în segmentul de cumpărători mici. Capacitățile sale de procesare integrală a salarizării, alimentate de prezența locală într-un număr mare de țări, reprezintă un factor de diferențiere. Având investiții substanțiale în curs de desfășurare pe o platformă de unificare, completate de instrumente de analiză și automatizări, TMF Group este bine poziționat pentru a valorifica oportunitățile în evoluție pe piața MCPO”.

Pentru a vedea întregul raport, accesați website-ul Everest Group.

-ENDS-

Pentru informații suplimentare, contactați:

Carlie Bonavia, PR & Communications Executive, TMF Group: Carlie.Bonavia@tmf-group.com

Despre TMF Group

TMF Group este lider mondial în furnizarea de servicii de afaceri de înaltă valoare clienților care operează și investesc pe plan internațional. Se axează pe furnizarea de servicii administrative, de resurse umane, juridice și financiare extrem de specializate și critice pentru companii, care permit clienților să își administreze structurile corporative, instrumentele financiare și fondurile de investiții în diverse locații din lume.  TMF Group are operațiuni în peste 80 de țări din America, Asia Pacific, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.www.tmf-group.com

 

Comments are closed.